Fiskarhedenvillan

Fiskarhedenvillan toimittaa vuosittain noin 650 taloa. Palveluksessamme on toimistotyöntekijöitä, arkkitehtejä ja insinöörejä. Vakiintuneeseen yhteistyöverkostoomme kuuluu myös valikoituja jälleenmyyjiä, urakoitsijoita ja eri alojen asiantuntijoita. Liikevaihtomme oli 670 miljoonaa kruunua (2015).

Visio & liikeidea

Liikeideamme on kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa markkinoiden parhaalla hinta-laatu-suhteella paikan päällä rakennettavia taloja.

Haluamme olla pohjoismaisten talonrakentajien ensisijainen valinta, markkinoiden tyytyväisimmillä asiakkailla.

Olemme enemmän kuin talovalmistaja. Fiskarhedenvillan on myös työnantaja ja osakeyhtiö.”

Historiamme

Fiskarhedenvillan syntyi Taalainmaalla 90-luvulla. Toiminta alkoi perustajan autotallissa ja kohderyhmänä olivat asiakkaat, jotka hakivat uusia vaihtoehtoja talonrakennusmarkkinoilla. Liikeidea oli jo silloin käsityöperinnettä kunnioittavien talojen rakentaminen hyvällä hinta-laatu-suhteella. Talon rakentamista lauta laudalta – ei tehtaalla. Taloja, jotka sopivat useimmille, ilman urakoitsijaa tai urakoitsijaa käyttäen.

Seuraamme ESG-periaatteita

Fiskarhedenvillanin tavoitteena on olla hyvä yhteistyökumppani asiakkaidemme, yhteistyökumppaneiden, ympäristön sekä yhteiskunnan kanssa. Toimimme ESG-periaatteiden mukaisesti. ESG on lyhenne Environment (ympäristö), Social (yhteiskunta) ja Governance (hallintotapa). Päivitämme ESG-suunnitelmamme vuosittain.

Omistaja

Litorina osti Fiskarhedenvillanin helmikuussa 2012. Litorina on vuonna 1998 perustettu pääomasijoitusyhtiö, joka keskittyy hankkimaan pieniä ja keskisuuria, mieluiten ruotsalaisia yrityksiä, ja kehittämään niitä teollisesti yhdessä johtavien työntekijöiden kanssa. Litorinalla on laajaa ja perinpohjaista kokemusta oman organisaation ja teollisuusalan neuvonantajien verkostonsa kautta. Litorinan rahastojen sijoitusneuvojana toimii Litorina Capital Advisors AB. Litorinan taustalla on useita pitkäjänteisesti toimivia ja hyvämaineisia instituutioita, jotka ovat sijoittaneet Litorinan neljään rahastoon yhteensä noin 4,8 miljardia Ruotsin kruunua.