Yksi- vai kaksikerroksinen talo?

Näin ne eroavat!

Fiskarhedenvillan-taloja löytyy yksi-, puolitoista- ja kaksikerroksisina sekä rinnetaloina. Usein tonttisi ohjaa minkä mallisen talon voit ja saat rakentaa. Toki vaatimuksesi ja toiveesi ohjaavat myös valintaa.

Yksikerroksiset talot

Yksikerroksinen talo sopii sinulle, jos toivot, että kaikki huoneet ovat samassa tasossa. Yksikerroksinen talo vaatii useimmiten hiukan suuremman tontin, koska pohja on isompi. Joitakin yksikerroksisia taloja on mahdollista saada myös vinttikerroksella.

Puolitoistakerroksiset talot

Puolitoistakerroksisissa taloissa on kaksi kerrosta, mutta yläkerran huonekorkeus vaihtelee katon kaltevuuden mukaan. Puolitoistakerroksisissa taloissa kerrosneliöitä on paljon suhteessa rakennusneliöihin. Tämä talomalli sopii sinulle, jos haluat kaksi kerrosta, mutta koet kaksikerroksisien talojen olevan liian isoja.

Sluttningshuset Nordlys

Kaksikerroksiset

Kaksikerroksiset talot eroavat puolitoistakerroksisista sillä, että yläkerrassa on myös täysi korkeus. Näin yläkertaan saadaan lisää ikkunoita, jotka lisäävät valoa ja ilmavuutta. Asuinpinta-ala on suuri verrattuna rakennusalaan.

Rinnetalot

Rinnetalo sopii kaltevalle tontille, jossa talon on seurattava pinnan kaltevuutta. Näissä taloissa on harvemmin tarvetta erilliselle autotallille tai varastolle.