Friis_moltke_koncept_03

Talon “laatikko laatikossa” -rakennelma luo yllättävän avoimuuden ja yhdistää talon yhteiset tilat. Iso yhteinen avotila luo yhteisen tunnelman – yhdessäolosta voidaan nauttia, riippumatta missä päin taloa on. Puinen ydin on intiimi ja samalla vastakohta avoimille tiloille.

Talon julkisivu avautuu ympäristöön ja luonnon läheisyys tuntuu vahvasti talon jokaisessa kolkassa. Oleskeluhuoneen isot ikkunat päästävät luonnon vahvasti sisään ja vuodenaikojen vaihtumista on mukava seurata.

Friis & Motlke 01

Tässä talossa on helppo nauttia yhteiselosta. Huoneet ovat vieri vieressä ja yhdistyvät talon sydämeen. Avoimen tilan yllä sijaitsee toinen laaja avotila – kuin laivankansi avoimine maisemineen. Täällä on helppo hengittää.

Sisäinen koko188 m²
Kerros 1124 m²
Kerros 264 m²
Huoneita5
Makuuhuoneita:3
Kattokulma:32,12

Pohjaratkaisu

Friis & Motlke 02

Tämä talo täyttää elämisen viitekehyksen. Talon huoneet sijaitsevat luonnollisesti vierekkäin, kiertäen talon sydämen – oleskelutilan.

Friis & Motlke 02

Friis & Moltke 03

Talo on luotu elämiseen ja tarjoaa niin avoimuutta kuin yllätyksiä. Oleskelutilan molemmilla puolella olevat kaksi huonetta lisäävät talon valoisuutta.

Friis & Motlke 03

Arkkitehtiyhteistyö Claesson, Koivisto ja Rune

Juhliessamme viitisen vuotta sitten 20-vuotista toimintaamme, käynnistimme uniikin arkkitehtiyhteistyön Claesson, Koivisto ja Rune -toimiston kanssa.

Tutustu lähemmin