Talon sisäpinnat ovat puuta. Puun lämmin pinta korostaa talon elävää tunnelmaa ja poikkeavaa pohjaratkaisua.

Rakennuksen erityinen pohjaratkaisu, huoneet ja yllättävät ratkaisut, kuten esimerkiksi oleskelutilan kiinteä sohva, jonka takaa nousevatkin raput, tekevät talosta uniikin kodin asua.

Raput vievät talon kahdelle parvelle. Olohuoneen yllä kulkee parvia yhdistävä silta. Valon ja varjon vastakohdat, valoisuus ja avaruus tekevät talosta melkein maagisen. Luonto tulvii taloon olohuoneen vastakkaisista isoista ikkunaseinistä ja ulko- ja sisätilan raja hämärtyy. Huoneen tunnelma muuttuu jokaisen vuodenajan mukaan.

Friis & Moltke 02

Kaksi erillistä huonekokonaisuutta, jotka ovat ison avoimen oleskelutilan molemmin puolin, luovat uutta ilmavuutta. Keskellä oleva huone on tarkoitettu elämiseen. Tässä talossa tarjolla on avoimuutta, vastakohtia ja yllätyksiä.

Sisäinen koko213 m²
Kerros 1176 m²
Kerros 237 m²
Huoneita7
Makuuhuoneita4
Kattokulma18

Pohjaratkaisu

Friis & Moltke 01

Tämä talo täyttää elämisen viitekehyksen. Talon huoneet sijaitsevat luonnollisesti vierekkäin, kiertäen talon sydämen – oleskelutilan.

Friis & Moltke 01

Friis & Moltke 03

Talo on luotu elämiseen ja tarjoaa niin avoimuutta kuin yllätyksiä. Luonto on osa taloa ja tuo valoa ja avaruutta huoneisiin.

Fris & Moltke 03

Claesson, Koivisto och Rune yhteistyö

Juhliessamme viitisen vuotta sitten 20-vuotista toimintaamme, käynnistimme uniikin arkkitehtiyhteistyön Claesson, Koivisto ja Rune -toimiston kanssa.

Tutustu lähemmin