Lämpimät materiaalit – talon sisäseinät ovat myös puuta – tuovat luonnon eläväksi osaksi taloa.

Kaksi oleskelutilan molemmin puolin sijoitettua erillistä osaa, joista toinen on vanhemmille ja toinen lapsille, rytmittävät taloa. Terassi on osa olohuonetta, ja olohuone siirtyy lämpiminä iltoina usein ulos.

Oleskelutila on talon sydän. Maisemat näkyvät hyvin, mutta huoneesta löytyy yksityisempiä nurkkia. Auringon säteet siivilöityvät huoneeseen ja huoneen tunnelma muuttuu valon myötä pitkin päivää. Tässä huoneessa yhdessäolo ja läheisyys korostuvat.

Talon yksinkertainen ja klassinen kattorakennelma mahdollistaa, että huoneiden kokoa on helppo muuttaa.

Friis & Moltke 03

Luonto on tärkeä osa tätä taloa ja tuo taloon valoa ja avaruutta. Maisemat ovat osa talon oleskelutilaa ja vaikuttavat päivän tunnelmaan.

 

Sisäinen koko142 m²
Huoneita5
Makuuhuoneita3
Kattokulma18

Pohjapiirustus

Friis & Moltke 01

Tämä talo täyttää elämisen viitekehyksen. Talon huoneet sijaitsevat luonnollisesti vierekkäin, kiertäen talon sydämen – oleskelutilan.

Friis & Moltke 01

Friis & Moltke 02

Talo on luotu elämiseen ja tarjoaa niin avoimuutta kuin yllätyksiä. Oleskelutilan molemmilla puolella olevat kaksi huonetta lisäävät talon valoisuutta.

Friis & Motlke 02

Claesson, Koivisto ja Rune - yhteistyö

Juhliessamme viitisen vuotta sitten 20-vuotista toimintaamme, käynnistimme uniikin arkkitehtiyhteistyön Claesson, Koivisto ja Rune -toimiston kanssa.

Tutustu lähemmin