Vapaus luoda ja muokata.

Miltä sinun unelmatalosi näyttää? Tiedäthän, että voit hyödyntää osaamistamme rakennusprosessin eri vaiheissa, vaikka ideasi olisikin vain nenäliinalle piirretty. RoomSketcher-piirrosohjelmamme auttaa myös sinua suunnittelussa ja piirtämisessä. Näin tiedät varmasti, että kotisi on juuri sellainen kuin sinä haluat.

Talon piirtäminen alusta lähtien ei ole helppoa. Siksi jälleenmyyjämme auttavat sinua talon suunnittelussa. Voit myös hyödyntää osaamistamme ja Fiskarhedenvillanin rakennusinsinöörejä rakennuslupa- ja teknisiin piirustuksiin varmistaaksesi, että talo rakennetaan kaikkien ohjeiden ja säännösten mukaan.

Miten piirrät pohjaratkaisun

Kun lähdet hahmottamaan unelmataloasi, näistä on hyvä aloittaa:

  • Yksi-, puolitoista-, kaksikerroksinen tai rinnetalo? Mikä talo sopii parhaiten tontille ja sinun tarpeisiisi? Tutustu eri talomalleihin.
  • Huomioi, miten talo sijoitetaan tontille ja millainen talon julkisivun pitää olla.
  • Montako huonetta tarvitset? Ehkä teinin huone muuttuu ylelliseksi kylpyhuoneeksi teinin muuttaessa kotoa? Ja vierashuoneesta tuleekin lastenhuone?
  • Pidätkö klassisesta, modernista, minimalistisesta vai New England -tyylisestä talosta? Eri tyylit sopivat eri pohjaratkaisuihin. Tutustu erilaisiin tyyleihin.
  • Mieti pohjapiirustuksen suhteita ja hyödynnä kaikki tilat.
  • Piirrä ensin huoneiden sisäseinät ja vasta tämän jälkeen ikkunat ja ovet.
  • Lopuksi sisusta talo – aina keittiösaarekkeesta eteisen säilytysratkaisuihin.

Lähetä piirustuksesi meille

Roomckether_rita_din_egen_planlosning

RoomSketcher

RomSketcher-piirustusohjelmalla pystyt luomaan interaktiivisia ja korkearesoluutioisia 2D- ja 3D-pohjapiirustuksia. Voit aloittaa täysin tyhjästä pohjapiirustuksesta tai ohjelmassa jo olemassa olevista talomalleistamme. Jälleenmyyjämme auttavat sinua mielellään.

RoomSketcher

Minkä mallisen talon haluat piirtää?

Haluatko rakentaa yksi-, puolitoista- tai kaksikerroksisen talon vai rinnetalon? Tutustu lähemmin talomalleihimme ja valitse suosikkisi.

Tutustu lähemmin

Mikä on sinun valitsemasi tyyli?

Pidätkö modernista, klassisesta, askeettisesta vai New England -tyylisestä talosta? Tutustu lisää eri tyylisiin taloihin ja miten talon tyyli vaikuttaa pohjaratkaisuun.

Lue lisää eri tyyleistä